Biletul de weekend din fotbal 21.12.2019

Bilet de weekend

Biletul de weekend din fotbal 21.12.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi o sa va propun biletul de weekend in fotbal.

Evenimentele din acest weekend mi se pare extrem de interesante si cred ca vom avea rezultate foarte bune. Echipele vin dupa o etapa intermediara, asa ca am incredere ca vor da totul sa obtina rezultate bune in campionat. Spun asta, pentru ca lucrurile sunt putin mai complicate dupa o etapa de Uefa Champions League sau Europa League.

Biletul de weekend este format din 13 evenimente, avand la baza meciuri din cele mai puternice campionate din Europa. Meciurile din Bundesliga, Premier League, Ligue 1 sau Seria A ne aduc in prin plan un bilet in cota 51+ pentru a ne inspira.

Inregistreaza-te cu un singur click si incaseaza bonusul de Craciun – Plaseaza acum biletul si profita de cele mai mari cote>>>

Daca nu ai timp sa ajungi in agentie sa plasezi biletul, te invit sa experimentezi platforma online a celor de la Betano(vezi oferta) si sa beneficiezi de fiecare avantaj. O sa incepi cu un bonus de 100%, iar mai apoi o sa poti profita de surprizele de Craciun. In plus, cotele sunt mult mai mari, iar acest lucru poate reprezenta un avantaj important. Dai click pe bilet si incaseaza 500 RON la prima depunere. Bafta multa!

Liga I, România
22 decembrie 2019
FCSB20:00Universitatea Craiova