Bilet weekend in cota 140 din fotbal – 19.12.2020

Bilet de weekend

Bilet weekend in cota 140 din fotbal – 19.12.2020

Salutare tuturor prieteni! Desi ne apropriem de zilele de sarbatoare, oferta devine din ce in ce mai interesante. Din acest motiv reusim astazi sa va propun un bilet de weekend format din 12 evenimente.

Biletul din weekend sau Biletul Superbet pentru foarte multi dintre voi se transforma un pic. Pentru ca am avut foarte multe mesaje, am decis sa plasam un astfel de bilet curajos. Un pariu sansa de care ne putem bucura impreuna, mai ales daca incasam bonusul de 500 RON – INCASEAZA AICI!

Partidele din Premier League sunt in prim-plan in aceasta perioada. Totul devine mai interesant in perioada The Boxing Day. Avem 3 selectii pe biletul nostru si am incercat sa ne bazam foarte mult pe forma de moment a echipelor.

Bilet weekend in cota 140 din fotbal – Pariu ca avem o sansa?

  • Selectii avem din cele mai puternice campionate din Europa. Spre exemplu partida dintre Leverkusen si Bayern Munchen necesita atentia noastra. In ultimele 8 partide directe am vazut de fiecare data minim 3 goluri.
  • Desigur, ”liliecii” vor sa o invinga din nou pe Barcelona, asa cum au facut-o in ultimul meci direct. In La Liga avem si Real Madrid, echipa ce poate profita de absentele din tabara celor de la Eibar.
  • Alte doua partide frumose pe care le vom urmari in acest weekend se vor desfasura in Seria A, respectiv Ligue 1. Lille nu vrea sa cedeze atat de usor locul de lider, asa ca vom avea un meci pe cinste cu PSG. Trupa lui Zlatan Ibrahimovic este in aceeasi situatie, astfel ca dupa 2 remize au nevoie de o victorie.
  • Dupa cum observati, avem meciuri frumose pe biletul nostru. Nu uitati ca puteti modifica fiecare pronostic dupa bunul plac. Plasati biletul doar daca aveti incredere maxima si nu uitati sa incasati bonusul. Bafta multa tuturor!

INCASEAZA ACUM 500 RON BONUS>>>Bilet de weekend in cota 140 din fotbal  19.12.2020

COD BILET: 990Q-NKYVUE