Bilet SENZATIONAL. La un meci de 38.000 lei

191

Salutari,

Unul dintre cititorii nostri mi-a trimis un bilet senzational: cota 620 pe care a mizat 50 de lei. Castigul potential este putin peste 380 mil lei vechi.

Totul se va decide insa la ultimul meci Chindia – U Cluj din liga secunda, unde pariorul nostru a jucat X2 pentru o cota de 1.38.

In astfel de cazuri insa mai exista varianta asigurarii biletului, sau cu alte cuvinte o contra plasata pe victorie Chindia.

Iata mai jos biletul:

Cum si unde ar trebui jucata contra la acest bilet la pariuri?

Mai jos aveti 2 exemple, care cred eu ca sunt destul de elocvente. In astfel de cazuri, trebuie cautata agentia de pariuri, fie online fie offline, care ofera cel mai mare profit.

Contra jucata la superbet.ro:

Contra jucata la Fortuna online:

CONCLUZIE: Cand aveti posibiliatea sa jucati o contra pentru un castig mare, este CRUCIAL sa alegeti cea mai buna varianta in care sa va maximizati profitul! Din exemplul de mai sus pariorul nostru castiga cu putin peste 1000 lei in plus doar pentru ca a ales agentia cu cota cea mai mare.

De aceea recomandarea noastra este ca inainte de a plasa un bilet/pariu este sa cautati inainte agentiile de pariuri cu cotele cele mai bune!