Bayern Munchen – masinarie de goluri! Meciul Zilei 17.05.2020

Bayern Munchen – masinarie de goluri! Meciul Zilei 17.05.2020

Am inverzit ieri fara probleme Meciul Zilei, dupa ce Dortmund a defilat pe Signal Iduna Park. Astazi vom miza pe campioana in exercitiu – Bayern Munchen. Pauza competitionala a venit perfect pentru bavarezi, care l-au recuperat pe Robert Lewandowski.

Bayern Munchen incearca sa se distanteze de Dortmund!

  • Ieri Haaland & co. au umilit-o pe Schalke pe teren propriu si s-au apropiat la un singur punct de primul loc. Bavarezii nu isi pot permite acum un pas gresit, mai ales pe terenul celor de la Union Berlin.
  • Inainte de pandemie, Bayern Munchen a avut 14 victorii in 15 partide oficiale!! O forma extraordinara care e foarte posibil sa continue si acum. Nu mai putin de 73 de goluri au inscris acestia in 25 de etape de campionat.
  • Pauza competitionala a venit cum nu se putea mai bine, deoarece a fost refacut Robert Lewandowski. Polonezul ce a inscris de 25 de ori in Bundesliga este asteptat sa inceapa titular diseara. Acesta va fi sprijinit de Gnabry, Muller si Tolisso.

In ultima deplasare in campionat, Bayern a facut instructie cu Hoffenheim – scor 6-0. E posibil ca aceasta pauza sa ii fi scos putin din ritm pe jucatori, insa vorbim de un profesionalism la cel mai inalt nivel. Ma astept ca Lewa sa faca ravagii in defensiva celor din Berlin chiar din primele minute.

Vom miza pentru pronosticul “2 pauza / 2 final” – 10% din buget!

FORTUNA este casa de pariuri pe care am ales-o pentru acest bilet. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!