Barcelona vs Betis: mizeaza 5 ron si ai toate sansele sa incasezi 200 ron

135
Barcelona vs Betis: mizeaza 5 ron si ai toate sansele sa incasezi 200 ron

Barcelona vs Betis: mizeaza 5 ron si ai toate sansele sa incasezi 200 ron

Vrei sa obtii 200 ron bonus la pariuri online cu un pariu de doar 5 lei? Daca raspunsul tau este afirmativ, citeste acest scurt material si afla cum poti incasa un bonus excelent, mizand 5 lei pe victoria Barcelonei in partida din campionat contra lui Betis, programata duminica, 11 noiembrie. ,,Extraterestrii” sunt pe 1 in La Liga iar palmaresul ultimelor meciuri jucate acasa cu Betis este zdrobitor in favoarea gazdelor: 9-0, deci nu prea se pune problema victoriei.

In primul rand trebuie sa stii ca nu poti participa la promotie daca ai sau ai avut un cont la casa de pariuri online Betfair. In cazul in care te incadrezi in aceasta categorie, urmeaza instructiunile de mai jos si cei 200 ron pot fi ai tai foarte usor.

Barcelona vs Betis: mizeaza 5 ron si ai toate sansele sa incasezi 200 ron – Afla cum!

  1. Inregistreaza un cont de pariuri la Betfair de aici, folosind codul promotional ZFBNGO
  2. Efectueaza prima depunere (vezi aici suma minima si metodele de plata) si plaseaza primul tau pariu in Sportsbook, simplu, pre-meci, maxim 5 ron, pe victoria Barcelonei in meciul cu Betis, programat duminica, 11 noiembrie (cota afisata va fi de aproximativ 1.20)
  3. Daca Barcelona invinge, primesti cei 5 ron insant in cont plus un FREEBET BONUS de 195 ron in maxim 24 de ore

Cum transformi bonusul in bani reali

In maxim 30 de zile de la creditare Freebetul primit (195 ron) trebuie pariat o singura data pe o cota mai mare sau egala cu 1.20. Vezi ca in urma parierii miza freebetului se pierde, deci vei putea incasa doar profitul (castig total minus miza). Exemplu: un pariu ,,verde” plasat cu Freebet de 195 ron pe miza 2.00 iti aduce in cont 195 ron.