Barcelona – Valencia: Super COTA 16 pe care sa nu o ratezi

20

Ponturi pariuri Barcelona – Valencia

Proaspat eliminata din Champions League, Barcelona se axeaza acum 100% pe La Liga, iar diseara poate face un pas inainte catre titlul de campioana daca se va impune in fata Valenciei pe teren propriu. Messi si ai lui sunt mari favoriti la toate casele de pariuri, iar Betfair ofera in mod normal cota 1.29 pentru un eventual succes.

Totusi, jucatorii noi care se inscriu beneficiaza de COTA 16.00 marita pentru victoria Barcelonei, in loc de cota normala din oferta. Totul dureaza cateva minute pentru a obtine aceasta super cota, iar pe scurt, o victoria a Barcelonei va poate aduce 80 RON cu doar 5 RON mizati de exemplu. Rulajul trebuie facut o singura data pe cota minima 1.20 apoi.

Va explicam in cele ce urmeaza cum obtineti cota 16.00 marita pentru victoria Barcelonei si sunt doar doi pasi simpli de urmat.

CUM OBTIN COTA 16.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNCC.
  2. Pariaza 5 RON pe ”Barcelona victorie”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 13.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 80 RON. Se multiplica la cota 16.00 doar 5 RON din miza. Ce depaseste aceasta suma va fi calculat la cota normala. In cazul in care pariul este castigator, primiti 80 RON sub forma de freebet, iar banii trebuie pariati o singura data pe cota minima 1.20, fara a fi nevoie de vreun alt rulaj suplimentar.

[su_button url=”/betfaircotamarita1″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 16.00 – Pariaza acum[/su_button]

Netbet