Barcelona sa castige contra lui Leganes acasa – COTA 15 marita

16

Ponturi pariuri Barcelona – Leganes

Barcelona si Leganes se intalnesc diseara intr-unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri ale etapei din Spania. Catalanii sunt mari favoriti si nu au emotii nici in Champions League dupa 4-1 pe Olimpico in fata Romei.

In mod normal victoria Barcelonei nu depaseste 1.15 la nicio agentie in momentul de fata, insa Betfair ofera jucatorilor noi o super cota de 15.00 daca vor sa parieze pe succesul liderului din Spania. Astfel, cu o miza de doar 5 RON beneficiati de un eventual castig de 75 RON fara prea mari batai de cap. Banii trebuie mizati apoi o singura data pe cota minima 1.20, fara a fi nevoie de vreun alt rulaj.

Daca sunteti interesati sa pariati pe COTA 15.00 in loc de cota 1.22 pentru victoria catalanilor, aruncati o privire mai jos, unde va explicam pas cu pas ceea ce trebuie sa faceti.

CUM OBTIN COTA 15.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNBX.
  2. Pariaza 5 RON pe ”Victorie Barcelona”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 15.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 75 RON. Se multiplica la cota 15.00 doar 5 RON din miza. Ce depaseste aceasta suma va fi calculat la cota normala. In cazul in care pariul este castigator, primiti 75 RON sub forma de freebet, iar banii trebuie pariati o singura data pe cota minima 1.20, fara a fi nevoie de vreun alt rulaj suplimentar.

[su_button url=”/betfaircotamarita2″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 15.00 – Pariaza acum[/su_button]

Betano