Barcelona – Levante: cotele la pariuri sportive

Dupa ce transferul lui Coutinho la Barcelona a devenit oficial ieri, astazi fanii catalani mai primesc ceva pozitiv. Mai exact, in loc de cota 1.05 pentru succesul in fata lui Levante pe teren propriu, toata lumea primeste COTA 4.00, daca urmeaza cei doi pasi explicati de noi mai jos.

Barcelona este lider absolut in campionatul din Spania, cu 45 de puncte si fara esec dupa primele 17 runde. Levante se zbate in subsolul clasamentului, ramanand cu greu deasupra liniei de plutire in ultimele saptamani.

In mod normal ar trebui sa fie doar o formalitate pentru Barcelona, asa ca speram sa profitati  la maximum de COTA 4.00 marita in loc de cota 1.05 pe care v-o prezentam mai jos.

CUM OBTIN COTA 4.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la BETFAIR folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNAC.
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Victorie Barcelona”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 4.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 200 RON. Partea buna la Betfair este ca nu va trebui sa rulati castigul decat o singura data pe cota minima 1.20. Apoi profitul poate fi retras fara a necesita vreun rulaj suplimentar.

Netbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here