O invinge Barcelona pe Getafe? Primesti 75 RON cadou

Barcelona – Getafe: cotele la pariuri sportive

Betfair ofera jucatorilor noi un cadou de 75 RON in cazul in care Barcelona se impune astazi pe teren propriu contra lui Getafe, cu incepere de la ora 17:15. Se califica pentru acest premiu doar jucatorii are se inscriu si care mizeaza cel putin 5 RON pe succesul catalanilor.

Barca este lider detasat in La Liga si anul acesta face legea fara prea mari batai de cap. In mod normal nu ar trebui sa fie probleme in a obtine cele trei puncte diseara, iar 75 RON in contul de pariuri sunt numai buni inainte de Champions League si Europa League.

Va explicam mai jos cum trebuie procedat, iar in cateva minute puteti obtine un pariu de toata frumusetea pentru ziua de duminica. Mult succes si inspiratie!

CUM OBTIN COTA 15.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la BETFAIR folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNAT.
  2. Pariaza cel putin 5 RON pe ”Victorie Barcelona”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 15.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 75 RON. Rulajul trebuie facut o singura data pe cota minima 1.20, dupa care profitul va deveni cash si va putea fi retras in orice moment doriti.

By | 2018-02-12T22:24:38+00:00 februarie 11th, 2018|Case de pariuri, Fotbal, Promotii|0 Comments


NU PARASI SITE-UL, CITESTE IN CONTINUARE:

About the Author:


Notice: Undefined index: in /home/gnttips/public_html/wp-content/plugins/avatar-manager/avatar-manager.php on line 983


%d blogeri au apreciat: