Avancronici ponturi pariuri Bundesliga – Germania

Avancronici ponturi pariuri Bundesliga
Ponturi pentru toate meciurile din Bundesliga
Avancronici si ponturi pariuri Bundesliga-Germania

Fotbalul din Germania își deschide porțile, iar vedetele din Bundesliga este gata sa ne ofere mult-doritul “spectacol din iarbă”.
Echipa GntTips va oferă cu această ocazie avancronici, ponturi pariuri Bundesliga unde avem fotbal de calitate. Nu uita sa verifici aici ce echipe marcheaza cel mai des, la care meciuri avem GG si alte statistici utile.

1. Augsburg – Wolsfsburg

Wolfsburg are un lot mai puternic iar locul mai bun din clasament le recomandă o victorie. Augsburg luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar pe teren propriu este capabilă sa scoată un rezultat pozitiv.

➡️ Vezi aici pronosticul propus!

2. Dortmund – Schalke

Cel mai important meci al etapei se desfășoară pe un “Signal Iduna Park” fara spectatori, care altădată era umplut de peste 80.000 de fani.
Este un derby de tradiție, iar orgoliile sunt mari. Desi Dortmund este echipa mai valoroasă, după o pauză atat de lungă este greu de spus ca o victorie este la îndemână.

➡️ Vezi aici pronosticul propus!

2. PARIAZĂ LA COTA 50.00 PE DORTMUND
3. Dusseldorf – Paderborn

Cele două echipe aflate in subsolul clasamentului lupta pentru salvarea de la retrogradare. Până acum in campionat ambele echipe ne-au oferit meciuri cu multe goluri, astfel ca pe această idee mizam si noi la acest duel.

➡️ Vezi aici pronosticul propus!

4. Hoffenheim – Hertha

Un meci echilibrat la care este greu de anticipat o câștigătoare. Totuși ne asteptam ca golurile sa nu lipsească, iar ofensivele bune ale celor două echipe sa își facă datoria si sa ne ofere spectacol. GntTips a inclus acest meci in avancronici si ponturi pariuri Bundesliga si a mizat pe un pariu pe goluri.

➡️ Vezi aici pronosticul propus!

5. Leipzig – Freiburg

Leipzig este echipa mai bună, care luptă pentru podium si chiar pentru câștigarea campionatului având in vedere ca este doar la 5 puncte de liderul Bayern. Freiburg este si ea o echipa bună, de mijlocul clasamentului, care poate oricînd sa creeze surprize echipelor mari.

➡️ Vezi aici pronosticul propus!

6. Frankfurt – Monchengladbach

Gladbach este pe 4 in clasament la doar 6 puncte de liderul Bayern. Frankfurt nu a avut un sezon prea bun in Bundesliga însă rămâne o echipă de temut. Așadar pozițiile din clasament nu reflectă adevărata valoare a celor două echipe, totuși mizăm pe un duel spectaculos.

➡️ Vezi aici pronosticul propus!

3. PARIAZĂ LA COTA 75.00 PE GLADBACH
7. Koln – Mainz

Cele două echipe ne-a oferit in ultimele doua meciuri directe 12 goluri in total. Si in acest sezon acestea au o medie ridicată de goluri/meci. Koln pare scăpată de emoțiile retrogradarii, însă pentru Mainz un pas greșit nu i-ar prinde deloc bine.

➡️ Vezi aici pronosticul propus!

8. Union Berlin – Bayern

Bayern este favorită clară la câștigarea acestui meci, iar o victorie i-ar consolida fotoliul de lider. Cota este însă prea mică pentru a putea miza pe un solist, iar Union Berlin ce poate pune probleme pe teren propriu.

➡️ Vezi aici pronosticul propus!

1. PARIAZĂ LA COTA 35.00 PE BAYERN
9. Bremen – Leverkusen

Ultimul meci din cadrul etapei a 26-a din Bundesliga ne aduce față in față două echipe ce luptă pentru obiective diferite. Bremen este penultima in clasament iar o victorie este vitală in încercarea de a evita acestă contra-performanță. Leverkusen se luptă pentru un loc de UCL, astfel că un pas greșit nu ar ajuta-o deloc. Va fi un meci strans dar speram spectaculos!

➡️ Vezi aici pronosticul propus!

PARIAZA LA COTA 50.00 PE LEVERKUSEN
Promoții pariuri online din Bundesliga 16-18 mai 2020

Betfair oferă 4 cote mărite pentru favoritele din această etapă. Alege si accesează una din promoții, deschide-ți un cont nou și pariază pe favorită, iar pariul iti va fi validat la cota mărită.

Completăm lista cu avancronici si ponturi pariuri Bundesliga Zweite: 

1. Aue – Sandhausen ➡️ Click aici pentru pronostic!

2. Bochum – Heidenheim ➡️ Click aici pentru pronostic!

3. Karlsruher – Darmstadt ➡️ Click aici pentru pronostic!

4. Regensburg – Kiel ➡️ Click aici pentru pronostic!

5. Bielefeld – Osnabruck ➡️ Click aici pentru pronostic!

6. Furth – Hamburger ➡️ Click aici pentru pronostic!

7. St. Pauli – Nurnberg ➡️ Click aici pentru pronostic!

8. Wehen – Stuttgart ➡️ Click aici pentru pronostic!