Astralii pot ajunge in play-off! Meciul Zilei 07.10.2019

Astralii pot ajunge in play-off! Meciul Zilei 07.10.2019. Astazi mizam pe un duel din cadrul etapei a 12-a a primei ligi din Romania.

Salutare tuturor! Incepem o noua saptamana care ne va oferi atat actiunea echipelor de club, cat si a nationalelor. Pentru astazi imi indrept atentia catre ultimul duel al rundei cu numarul 12 din Romania. Trupa lui Dan Alexa primeste vizita celor de la Hermannstadt, intr-un duel extrem de important.

Echipa probabila Astra Giurgiu: Kitanov – David Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – Crepulja, Begue, Simion – Buescu, Gheorghe, Tounkara

Echipa probabila FC Hermannstadt: Cristiano – Busu, Viera, Luchin, Oprut – Romario Pires, Afonso – Petrescu, Caiado, Cordea – Yazalde

Revin in aceasta seara golgheterul si stalpul defensivei!

Denis Alibec si Gabriel Tamas sunt cele mai mari absente ale gazdelor, insa niciunul nu a avut evolutii excelente in acest sezon. Totusi, Dan Alexa are motive de bucurie pentru ca se va putea baza din nou pe doi jucatori foarte importanti. Graovac revine in centrul defensivei, iar acest lucru e benefic pentru astrali. Lipsa sa s-a vazut in duelul de la Chindia Targoviste, acolo unde Astra a pierdut cu scorul de 1-0. Insa cel mai important este fara indoiala tanarul Valentin Gheorghe. Golgheterul giurgiuvenilor (cu 5 goluri marcate) revine si el din suspendare si impreuna cu Constantin Budescu va incerca sa aduca victoria gazdelor.

Astra Giurgiu poate intra in pauza competitionala din play-off, in fata celei mai slabe echipe in deplasare!

Astra se afla in prezent pe pozitia a 8-a a Ligii 1. O victorie astazi ii poate duce insa pe pozitia a 6-a, asadar succesul e singura optiune a lui Dan Alexa. Adversarul e unul foarte modest, din mai multe privinte. In primul rand, acestia tocmai ce si-au schimbat antrenorul, dar Eugen Neagoe nu va sta inca pe banca tehnica. In al doilea rand, FC Hermannstadt este cea mai slaba formatie din Liga 1, in deplasare. Oaspetii au obtinut un singur punct in 5 deplasari, au marcat doar 5 goluri si au incasat nu mai putin de 16.

Avem asadar toate considerentele pentru o victorie a Astrei. Constantin Budescu – Gheorghe – Tounkara e un trident ofensiv ce poate pune mari probleme, iar avantajul terenului propriu cu siguranta isi va spune cuvantul.

Superbet ne ofera in acest moment cea mai mare cota de pe piata, asta si datorita pariului “Super Cota”. Pentru o mai mare siguranta am optat pentru un “PSF1 (pauza sau final 1)”, insa pentru cine vrea sa riste, recomand 1 solist, la o cota de 2.35. ASADAR, PARIAZA ACUM!