Anglia vs Croatia (ora 16:00) – cota 7.50 pentru un meci pe viata si pe moarte

96
Anglia vs Croatia (ora 16:00) - cota 7.50

Anglia vs Croatia (ora 16:00) – cota 7.50 pentru un meci pe viata si pe moarte

Cea mai tare partida din aceasta ultima parte a Ligii Natiunilor UEFA se desfasoara astazi, de la ora 16:00, pe Stadionul Wembley, acolo unde Anglia si Croatia isi disputa locul 1 in Grupa 4 a Ligii A. Situatia este extrem de interesanta in grupa. Spania a incheiat meciurile si se afla pe prima pozitie, cu 6 puncte, iar Anglia si Croatia au cate 4 puncte inainte de ultima confruntare. Prin urmare:

  • Daca meciul se termina egal, Anglia si Croatia acumuleaza cate 5 puncte iar Spania castiga grupa, cu cele 6 puncte. Echipa ce retrogradeaza este, in acest caz, Croatia (golaveraj slab)
  • Daca Anglia invinge, face 7 puncte, castiga grupa iar Croatia retrogradeaza in grupa valorica B
  • Daca Croatia invinge, face 7 puncte si castiga grupa, caz in care Anglia retrogradeaza

In aceste conditii, in care egalul nu ajuta pe nimeni iar victoria face diferenta dintre castigarea grupei si retrogradare, meciul nu are cum sa fie decat unul intens, in care selectia speciala din imagine are toate sansele sa fie castigatoare! Da, in tur s-a terminat 0-0, insa meciul nu era decisiv si, chiar si asa, a fost 3-3 la cartonase si 4-2 la cornere in favoarea britanicilor.

Cota speciala 7.50 este oferita de casa de pariuri online Betfair. Click pe imaginea de jos daca vrei sa iti deschizi cont!

  • Ultimul meci al Angliei: Spania vs Anglia 2-3
  • Ultimul meci al Croatiei: Croatia vs Spania 3-2
  • Statistici in meciul tur (Croatia vs Anglia 0-0) cornere 2-4, cartonase 3-3