Ai 30% in plus la pariurile cu minim 3 selectii din Liga 1 – etapa 8

71
Ai 30% in plus la pariurile cu minim 3 selectii din Liga 1 - etapa 8

Ai 30% in plus la pariurile cu minim 3 selectii din Liga 1 – etapa 8

Va era dor de meciurile din Liga I? La doua saptamani de la ultima etapa, campionatul intern isi reia activitatea vineri, 14 septembrie, ora 18:00, cu partida dintre Concordia Chiajna si Sepsi  Sf. Gheorghe. Meciul zilei are loc insa pe Stadionul Dinamo, acolo unde ,,cainii rosii” primesc vizita Astrei Giurgiu, singura echipa neinvinsa in acest nou sezon din Liga I (vezi AICI programul complet al rundei 8). Sambata avem meci tare intre Gaz Metan Medias si U Craiova, iar duminica seara este programat derbiul turului, CFR Cluj si FCSB intalnindu-se pentru prima oara in acest sezon.

Daca iti place sa pariezi pe Liga I si preferi biletele multiple, cu minim 3 selectii (cota minima 1.20/selectie), atunci trebuie sa profiti de oferta Unibet: 30% in plus la multiplele din Liga I.

Ai 30% in plus la pariurile cu minim 3 selectii din Liga 1 - etapa 8

Ce trebuie sa stii

  • Oferta e valabila pentru toti clientii Unibet, in fiecare saptamana. Deschide cont AICI, in cazul in care nu ai!
  • Nu este nevoie de inscriere
  • Cresterea de profit este creditata in conturile jucatorilor in fiecare luni si poate fi folosita pe un bilet cu minim 3 selectii din partidele programate de luni pana duminica. (Ultimul meci din runda 8 – Viitorul vs Hermannstadt de luni, 17 septembrie, nu poate fi inclus pentru crestere cu 30% alaturi de primele 6 partide programate pe 14,15 si 16 septembrie)
  • Maxim 150 ron poti paria pe un bilet pe care folosesti cresterea cu 30%
  • Fiecare selectie trebuie sa aiba cota minim 1.20
  • Plata maxima suplimentara admisa(30%) este de 5000 RON

Cum adaugi cresterea cu 30% pe biletul tau

  1. Logheaza-te in contul tau Unibet
  2. Imediat ce adaugi in biletul virtual 3 selectii (cota minimia 1.20) din Liga I, vei putea selecta cresterea de profit (click pe oferte bonus si alege 30% in cazul in care ai mai multe)
  3. Plaseaza pariul!