Ahal, noul lider in Turkmenistan? Meciul Zilei 20.04.2020

Ahal, noul lider in Turkmenistan? Meciul Zilei 20.04.2020

Buna dimineata si Sarbatori Binecuvantate sa aveti! Pentru a doua zi de Paste, am gasit un duel din Turkmenistan, ce va incepe de la ora 16:30. FK Ahal are sansa de a trece pe prima pozitie, daca isi continua startul perfect de sezon cu inca un succes. Vom miza 10% din buget pe aceasta recomandare!

Comunitatea GNT va recomanda in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e benefic in aceasta perioada, va asteptam cu cele mai bune oferte si bonusuri!

FK Ahal cauta primul titlu din istorie!

  • Ahal are parte de un start de sezon perfect. Echipa a inregistrat doua victorii din doua posibile, a marcat de 5 ori si nu a incasat inca vreun gol. Astazi, acestia o pot depasi pe Kopetdag si pot prelua sefia in clasament, insa au nevoie de toate cele 3 puncte.
  • Gazdele au cucerit de 3 ori Cupa Turkmenistanului pana in acest momnet si o singura data Super Cupa. De altfel, in ultimele 3 editii de campionat au incheiat pe pozitia secunda si in 2020 vor sa faca pasul cel mare.
  • Sagadam nu a reusit inca sa castige o partida oficiala in 2020. Mai mult decat atat, oaspetii au 7 infrangeri in ultimele 8 deplasari pe terenul adversarei de astazi.

Fotbalul in aceasta tara continua fara probleme, iar FK Ahal astazi va juca doar la victorie. Ma astept sa vad o partida in care gazdele vor impune ritmul si vor lua toate cele 3 puncte.

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!