26.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Lille vs. Milan

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
26.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Lille vs. Milan

Astăzi 26.11.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Lille și Milan, unde mizăm pe un pariu pe special oferit de Betfair.

● Meciul se va desfășura începând cu ora 19:55 și face parte din Runda a 4-a din Uefa Europa League.

● După primele 3 meciuri, Lille ocupă prima poziție, cu 7 puncte și un golaveraj de 9 goluri marcate și 3 goluri primite. A câștigat cu Milan în deplasare scor 3-0, cu Sparta Praga tot în deplasare scor 4-1 și a remizat pe teren propriu cu Celtic scor 2-2.

● De partea cealaltă, Milan este pe locul 2 cu 6 puncte și un golaveraj de 6 goluri marcate și 4 goluri primite. A reușit sa câștige primele 2 meciuri cu Celtic în deplasare, scor 3-1 și cu Sparta Praga acasa, scor 3-0. În meciul din tur milanezii au pierdut surprinzător la scor de neprezentare in fața francezilor, iar astăzi sunt gata sa își ia revanșa. Totuși pentru acest meci, cel mai important marcator al echipei din acest sezon, Ibrahimovic va lipsi.

● In această confruntare, Lille este ușor favorită la victorie atribuindui-se o cotă de 2.5 conform casei de pariuri Unibet.

Info pronostic:

● Pronosticul oferit pentru acest meci este “Ambele echipe să aibe minim 3 cornere și minimun cartonaș” la o cotă de 1.57 oferită de Betfair. Am ales acest pronostic deoarece consider ca este un pariu destul de usor de realizat având în vedere statisticile prezentate mai jos.

● De exemplu, în 12 din cele 14 meciuri din acest sezon, Lille a avut minin 3 cornere.

●De partea cealaltă, în 13 din cele 14 meciuri din acest sezon, Milan a avut minin 3 cornere.

● La capitolul cartonașe, în 12 din cele 14 meciuri, Lille a primit cel puțin un cartonaș.

● De partea cealaltă, în 11 din cele 14 meciuri, Milan a primit cel puțin un cartonaș.

Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betfair! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.