25 ron Pariu Gratuit pentru Romania – Norvegia

Pariu Gratuit pentru Romania - Norvegia

25 ron Pariu Gratuit pentru Romania – Norvegia

Am pierdut in Suedia, am scos un egal in Norvegia, am bifat victoriile asteptate in meciurile cu Malta si Feroe, cedand in fata Spaniei, asa cum era si firesc. Ei bine, a venit momentul sa jucam bine. Cat de bine putem.

Romania vs Norvegia, meciul care nu poate fi jucat decat la victorie, incepe in cateva ore – la 21:45 si va fi jucat in fata unui stadion plin de copii – peste 30.000 de copii si-au anuntat participarea pe Arena Nationala marti seara.

Evident, o sa pariem pe acest meci de totul sau nimic. Ce si cum, e treaba fiecaruia. Treaba mea e sa iti spun cum poti primi 25 de lei pariu gratuit la Unibet, daca pariezi minim 50 de lei pe meciul tricolorilor cu Norvegia.

Pariaza 50 de lei si primesti 25 de lei cadou

  1. Logheaza-te pe unibet.ro cu datele tale sau DESCHIDE CONT ACUM
  2. Plaseaza un pariu simplu, pre-meci pe Romania vs Norvegia, minim 50 de lei, cota minima 1.60
  3. Indiferent de rezultatul pariului plasat, dupa stabilirea acestuia (deci nu merge sa-l inchizi cu CashOut), vei primi 25 ron cadou din partea Unibet

Detaliile ofertei

  • Cei 25 ron se acorda sub forma de Freebet (pariu gratuit) ce va putea fi utilizat la meciul Rapid Bucuresti – Petrolul Ploiesti (Liga 2, miercuri 16 octombrie, ora 16:00)
  • Nu este nevoie e optare/inscriere/acceptare la promotie
  • Oferta e valabila o singura data, pentru toti clientii (noi si vechi)

Cota 70.00 pentru Romania. Pariezi 5 lei si poti incasa 350 de lei! Vezi daca esti eligibil!