25.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Liverpool vs. Atalanta

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
25.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Liverpool vs. Atalanta

Astăzi 25.11.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Liverpool si Atalanta, unde mizăm pe un pariu pe faulturi oferit de Betano.

● Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din Runda a 4-a din Uefa Champions League.

● După primele 3 meciuri, Liverpool ocupă prima poziție, cu 9 puncte și un golaveraj de 8 goluri marcate și 0 goluri primite. “Cormoranii” au avut parte de o grupă destul de ușoară cu Ajax, Atlanta și Midtjylland, echipe pe care le-a învins fără să primească gol. Liverpool este neînvinsă de 8 meciuri, timp în care a câștigat de 6 ori, iar de 2 ori a remizat.

● De partea cealaltă, Atalanta are 4 puncte, la egalitate cu Ajax, ambele echipe luptând pentru locul 2. Atalanta are un golaveraj mai slab ca olandezii, 6 goluri marcate si 7 goluri primite, ceea ce o plaseaza in spatele acesteia. Atalanta nu are o perioadă prea bună, în ultimele 6 meciuri reușind sa obțină doar o singură victorie.

● Petru acest meci, Liverpool este favorită să câștige atribuindui-se o cotă de 1.70 la victorie conform casei de pariuri Unibet.

Info pronostic:

● Pronosticul oferit pentru acest meci este “Atalanta peste 10.5 faulturi” la o cotă de 1.65 oferită de Betano. Am ales acest pronostic deoarece consider ca este o linie destul de mică, având în vedere ca Atalanta este o echipă ce faultează destul de mult, cu cifre ridicate la acest capitol.

● De exemplu, în cele 11 meciuri din acest sezon, Atalanta a avut următorele cifre la capitolul faulturi: 18 cu Spezia; 15 cu Inter; 6 cu Liverpool; 22 cu Crotone; 12 cu Ajax; 11 cu Sampdoria; 12 cu Midtjylland; 23 cu Napoli; 11 cu Cagliari; 11 cu Lazio; 12 cu Torino

● Vedem astfel, că în 10 din cele 11 meciuri, Atalanta a facut minin 11 faulturi. Să sperăm că va reuși acest lucru din nou pentru a putea bifa încă un pariu câștigător.

Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.