20.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Medvedev vs. Schwartzman

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
20.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Medvedev vs. Schwartzman

Astăzi 20.11.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Medvedev si Schwartzman, unde mizăm pe un pariu special oferit de Betano.

● Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din cadrul Turneului Campionilor ATP de la Londra. Din această grupă mai fac parte Novak Djokovic și Sasha Zverev.

● Grupa este condusă de Medvedev care are 2 victorii cu Djokovic (Scor 2-0) și cu Zverev (Scor 2-0) și este deja calificat mai departe in competiție. Djokovic si Zverev au ambii cate o victorie împotriva argentinianul Schwartzman, care este deja eliminat din turneu.

Info pronostic:

● Pronosticul oferit pentru acest meci este “Schwartzman sub 1.5 ași” la o cotă de 1.72 oferită de Betano.

● Am ales acest pronostic deoarece argentinianul are o înălțime de doar 1.70 metri, iar acest lucru il dezavantajează la serviciu si nu îi permite sa aibe cifre deloc ridicate la acest capitol.

● De exemplu, în ultimele 9 meciuri, Schwartzman a avut următorele cifre la capitolul ași: 0 cu Zverev; 1 cu Djokovic; 0 cu Medvedev; 0 cu Davidovich Fokina; 6 cu Gasquet; 0 din nou cu Zverev; 0 cu Auger-Aliassime; 0 din nou cu Davidovich Fokina.

● Vedem astfel că în 8 din ultimele 9 meciuri, Schwartzman nu a avut mai mult de un as. Sperăm ca acest lucru să se întâmple si în acest duel și să bifăm astfel încă un pariu câștigător.

Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.