Duminica aceasta avem multe evenimente pe cinste din fotbal, iar casele de pariuri se intrec in oferte care mai de care mai atractive. Noi nu putem decat sa profitam de pe urma acestor promotii, iar astazi suma totala pentru potentialul castig se ridica la 1900 RON, cu o investitie minima.

Avem patru cote marite oferite de NetBet, Fortuna si Betfair, iar in cele ce urmeaza vi le prezentam pe fiecare in parte, astfel incat in doar cateva minute sa realizati tot procesul pentru a primi cotele marite si pentru a putea obtine un castig considerabil astazi.

De asemenea, pentru a nu risca absolut nimic, va recomandam sa plasati contra la alta agentie. Va recomandam aceasta agentie pentru contra, mai ales ca primiti si 250 RON pentru a paria fara risc la inregistrare.

NETBET: cota 10.00 pentru 1, X sau 2 la Liverpool – Manchester City

  1. Inregistreaza-te la Netbet folosind linkul promotional si codul promotional COTA10.
  2. Pariaza cel putin 40 RON pe ”1, X sau 2″. Se plaseaza la cota normala din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 10.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 400 RON, in timp ce daca pariul este pierdut veti primi dublul mizei pariate inapoi.


FORTUNA: cota 10.00 pentru victorie PSG

  1. Inregistreaza-te la Fortuna folosind linkul promotional (obligatoriu de pe linkul promotional).
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Victorie PSG” contra lui Nantes. Se plaseaza la cota normala din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 10.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 500 RON, in timp ce daca pariul este pierdut veti miza pariata inapoi (maximum 300 RON).


BETFAIR: cota 8.00 pentru victorie Barcelona

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNAG.
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Victorie Barcelona” contra lui Real Sociedad. Se plaseaza la cota normala din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 8.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 400 RON.


BETFAIR: cota 12.00 pentru victorie Manchester City

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNAF.
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Victorie Manchester City” contra lui Liverpool. Se plaseaza la cota normala din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 12.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 600 RON.

Netbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here