12.12.2020 – Meciul zilei la pariuri – Newcastle vs. WBA

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
12.12.2020 – Meciul zilei la pariuri – Newcastle vs. WBA

Astăzi 12.12.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Newcastle și West Brom unde mizăm pe un pariu pe șuturi oferit de Unibet.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 și face parte din etapa a 12-a din Anglia – Premier League.
  • Newcastle ocupă locul 13 în clasament cu 14 puncte și un golaveraj de 12 goluri marcate și 15 goluri primite. Principalul marcator al echipei este C. Wilson cu 7 reușite și 2 pase de gol.
  • De partea cealaltă, West Brom este penultima în clasament cu doar 6 puncte și un golaveraj de 8 goluri marcate si 23 de goluri primite fiind echipa cu cea mai slaba defensivă din campionat. Are o singura victorie, 3 egaluri și 7 înfrângeri în cele 11 meciuri și imi este greu sa cred ca va reusi sa castige contra celor de la Newcastle.
  • Pentru acest meci, Newcastle este ușor favorită sa câștige atribuindui-se o cotă de 2.55 la victorie conform casei de pariuri Unibet.
Meciul zilei la pariuri – Newcastle vs. West Brom
Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este “WBA sub 4.5 șuturi pe poartă” la o cotă de 1.60 oferită de Unibet.
  • Am ales aceast pronostic deoarece consider ca este o linie accesibilă având în vedere statisticile prezentate mai jos.
  • De exemplu, în cele 11 meciuri jucate în campionat, WBA a avut următorele cifre la capitolul șuturi pe poartă: 4 cu Crystal Palace; 5 cu Sheffield; 2 cu Man. United; 2 cu Tottenham; 1 cu Fulham; 3 cu Brighton; 6 cu Burnley; 2 cu Southampton; 3 cu Chelsea; 4 cu Everton; 1 cu Leicester.
  • Vedem astfel că în 9 din cele 11 meciuri, West Brom nu a reușit să aibe mai mult de 4 șuturi pe poartă. Sperăm ca nici in acest meci nu va reuși acest lucru, iar noi să putem bifa un nou pariu câștigător.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Unibet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 300 RON la prima depunere.