11 excursii VIP la finala EURO 2020, de la Fortuna, sponsor al nationalei de fotbal a Romaniei

122
foto: irishtimes.com

11 excursii VIP la finala EURO 2020, de la Fortuna, sponsor al nationalei de fotbal a Romaniei

Cu sau fara tricolori, turneul final al campionatului european de fotbal EURO 2020 va debuta vara viitoare, pe 12 iunie, urmand sa se incheie o luna mai tarziu, cu finala de pe Wembley Stadium (Londra).

Nu stim daca cei 11 tricolori vor fi pe Wembley in ziua finalei (ce frumos ar fi!), insa tocmai am aflat ca 11 fani ai nationalei vor ajunge la Marea Finala GRATUIT. Cum este posibil? Ei bine, asa cum ii sta bine unui sponsor oficial al nationalei de fotbal a Romaniei, FORTUNA (Licenta nr. 1160665W000326 emisa de ONJN, valabila pana pe 31.08.2026) a pregatit o oferta speciala pentru EURO 2020, urmand sa acorde celor mai norocosi 11 suporteri cate un PACHET VIP la finala de pe 12 iulie 2020. Nu sunt singurele premii acordate, pe langa cele 11 pachete, Fortuna pregatind si alte recompense clientilor sai.

Premiile oferite in cadrul campaniei Tu esti capitanul nationalei!

  • 11 excursii la finala Euro 2020
  • 2 excursii VIP în deplasările din Feroe și Spania
  • 11 X 200 Lei Cash in fiecare saptamana a campaniei

Cum poti castiga premiile puse la bataie

  • Acceseaza site-ul agentiei de pariuri Fortuna
  • Inscrie-te la promotia Tu esti capitanul nationalei

1. Daca joci online, orice bilet pierdut pe care ai mizat minim 20 de lei iti va aduce automat (nu trebuie sa faci nimic) un tichet la tragerile la sorti. 

2. Daca pariezi in agentiile stradale Fortuna, trebuie sa intri pe site-ul capitanul.efortuna.ro si sa introduci seria biletului necastigator pe care ai mizat minim 20 de lei. Mai multe bilete, mai multe sanse!


Citeste pana la capat! Afla o alta modalitate de a pune mana pe premii!


  • Toate biletele inscrise participa la tragerile la sorti la care se acorda 7 din cele 11 pachete VIP la finala EURO 2020 plus cele 2 excursii VIP cu naționala în Insulele Feroe și Spania si cate 11 premii de 200 ron cash, saptamanal.
  • Alte 3 excursii VIP la finala EURO 2020 se acorda, prin tragere la sorti, clientilor Fortuna care incarca pe capitanul.efortuna.ro cate un videoclip personal cu tema Discurs de Capitan (iti imaginezi ca esti capitanul nationalei, pregatesti un discurs cat poti tu de motivational, te filmezi in momentul in care il spui si il trimiti – simplu, nu-i asa?)
  • Cel mai original discurs de capitan va fi premiat de organizatorii campaniei DIRECT, fara tragere la sorti, in data de 21 noiembrie 2019. Liber la creatie! Mult succes tuturor participantilor!

DESCHIDE CONT LA FORTUNA 500 RON BONUS