11.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Belgia vs. Elveția

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
11.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Belgia vs. Elveția

Astăzi 11.11.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Belgia și Elvetia unde mizăm pe un pariu pe goluri oferit de Betano.

Meciul este unul amical se va desfășura începând cu ora 21:45 pe stadionul King Power at Den Dreef din Heverlee.

Info Belgia:

  • Belgia care ocupă primul loc în clasamentul FIFA, vine dupa un succes cu scorul de 2-1 în deplasarea din Islanda și se află astfel pe primul loc în grupa a 2-a din Uefa Nations League. Are 9 puncte și are o distanță de 2 puncte avans față de Danemarca și de Anglia, echipă cu care va juca în week-end, un meci foarte important în privința calificării.
  • Echipa lui Roberto Martinez nu se poate baza la acest meci pe mai mulți jucători importanți: Hazard, Carrasco, Origi, Boyata sau Castagne. Totuși belgienii au suficiente resurse pentru a alinia o echipa ofensiva, avându-i în prim plan pe Mertens si Batshuayi.
Info Elveția:

  • Elveția se află pe ultima poziție din grupa 4 de Uefa Nations League, într-o grupă grea cu Germania; Spania și Ucraina. Elvețienii au avut un ultim meci extrem de spectaculos, un 3-3 la Germania, meci in care au condus cu 2-0 si 3-2 însă nu au reușit să obțină toate cele 3 puncte.
  • Echipa lui Vladimir Petkovici disputa acest meci amical cu Belgia, în vederea pregătirii meciurilor oficiale cu Spania si Ucraina. Chiar daca șansele la calificare sunt aproape nule, echipa trebuie să facă o figură frumoasă pentru a nu cădea în clasamentul FIFA, acolo unde se află pe locul 16.
  • Pentru acest meci, din lotul Elveției vor absenta următorii jucători: Michael Lang, Denis Zakaria, Cedric Itten sau Timm Klose.
Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest este “ambele echipe marchează” la o cotă de 1.72 oferită de Betano.
  • Am ales acest pronostic deoarece ambele echipe au în componență jucători tehnici, cu profil ofensiv, două echipe cu stil de joc bazat mai mult pe atac. Vedem acest lucru și din ultimele partide disputate de ambele echipe;
  • De exemplu, în 6 din ultimele 7 meciuri disputate de Belgia am avut parte de goluri marcate de ambele echipe.
  • De partea cealaltă, în 5 din ultimele 6 meciuri disputate de Elveția am avut parte de goluri marcate de ambele echipe.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere

Citește și…

Ponturi pariuri Romania vs Belarus – Meci Amical