100 lei Freebet cu ocazia Zilei Nationale la pariurile online

178

La multi ani Romania!
Cu ocazia Zilei Nationale, agentia de pariuri online Betfair ofera tuturor clientilor ( noi si deja existenti) un freebet la pariurile online in valoare de 100% pana la 100 lei. Daca nu ma insel este singura casa de pariuri online care are o promotie dedicata zilei de 1 Decembrie.

Pe scurt, iata ce trebuie sa faceti:

1. Accesati contul de parior Betfair. Daca inca nu ai unul, click aici.

2. Pariati 100 lei pe oricare dintre meciurile din Liga 1 (orice pronostic, cota minima 1.50)

3. Indiferent de rezultatul meciului veti primi un freebet in valoare de 100 lei

Valoarea acestei oferte la pariuri online este una foarte buna, practic avem 100%. Asta inseamna un castig extra de 100 lei la pariul tau ( echivalent cu o cota 2 WIN).

Oferta este valabila doar etapa curenta din Liga 1. Freebet-ul poate fi plasat pe orice bilet si in cazul unui castig nu are conditii de rulaj, insa incasati doar profitul nu si miza.

Foloseste acest link pentru a deschide un cont la Betfair si incaseaza si 450 lei bonus de bun venit. In acest fel ajuti comunitatea GNT sa creasca si sa continuam sa te informam zilnic despre cele mai bune ponturi si promotii la pariurile online!

Personal voi profita de aceasta promotie cu o miza de 100 lei pe meciul Viitorul – Dinamo. Pronosticul meu este victorie Viitorul la cota 2.10

Pentru siguranta puteti alege 1X sau orice alta cota de min. 1.50 daca scopul vostru este doar sa incasati acel freebet.