07.11.2020 – Biletul zilei cota 2 la pariuri

Cota 2 02.12.2020
07.11.2020 – Biletul zilei cota 2 la pariuri

Astăzi 07.11.2020 – Biletul zilei cota 2 la pariuri este alcatuit din două evenimente: Sepsi vs. Hermannstadt și Union Berlin vs. Bielefeld.

Sepsi vs. Hermannstadt
  • Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 si face parte de etapa a 10-a din Liga 1 – România.
  • Pronosticul oferit pentru acest meci este “Hermannstadt” peste 2.5 la o cotă de 1.46 oferită de Betano.
  • Am ales acest pronostic deoarece sibienii au o medie ridicată la cornere în acest start de sezon și consider ca poate depăși această linie propusă.
  • De exemplu, în cele 9 meciuri disputate până acum în campionat, Hermannstadt a avut următorele cifre la capitolul cornere: 7 cu Craiova; 5 cu FCSB; 3 cu UTA Arad; 11 cu Gaz Metan; 6 cu Botoșani; 3 cu Chindia; 0 cu CFR Cluj; 4 cu Academica Clinceni; 4 cu Dinamo București.
  • Vedem astfel că în 8 din cele 9 meciuri, Hermannstadt a avut minin 3 cornere, astfel că si acum este foarte să ajungă la această bornă.
Union Berlin vs. Bielefeld
  • Meciul se va desfășura începând cu ora 16:30 și face parte din runda a 7-a din Bundesliga – Germania.
  • Union Berlin este favorită să câștige acest duel atribuindui-se o cotă de 1.85 conform casei de pariuri Betano.
  • Gazdele de astăzi ocupă 8 in clasament cu 9 puncte după cele 6 etape și cu un golaveraj de 11 goluri marcate si 7 goluri primite. Are 2 victorii, 3 egaluri si 1 înfrângere fiind un start bun de sezon pentru trupa lui U. Fisher.
  • De partea cealaltă, nou-promovata Bielefeld nu are un start deloc bun de campionat. Ocupă locul 15 în clasament, cu doar 4 puncte obținute dintr-o victorie cu Koln și un egal cu Frankfurt. Are un golaveraj negativ de 4 goluri marcate si 10 goluri primite, de unde vedem faptul ca ofensiva este una foarte slabă.  La încep de sezon Bielefeld a fost eliminată si din Cupa Germaniei de o echipa din Liga a 4-a germană, Essen. Cel mai probabil trupa lui Neuhaus va fi candidată clară la evitarea retrogradarii, Bundesliga fiind o pălărie mult prea mare pentru actuala echipa a acestuia.
  • Nu cred ca oaspeții pot obține mai mult de un punct în acest meci, astfel ca pronosticul meu pentru acest meci este 1X la o cotă de 1.24 oferită de Betano.
Biletul zilei cota 2 se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.

Dacă pariezi Cota 2 la Betano, nu rata promoția de mai jos… ⬇️ ⬇️ ⬇️

Castiga 75 RON bonus mizand 150 RON intre 6 si 9 noiembrie