02.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Villareal vs. Valladolid

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
02.11.2020 – Meciul zilei la pariuri – Villareal vs. Valladolid

Astăzi 02.11.2020 – Meciul zilei la pariuri are în prim plan confruntarea dintre Villareal și Valladolid unde mizăm pe un pariu combinat oferit de Betano.

  • Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din runda a 8-a din Spania – La Liga.
  • Villareal ocupă locul 7 în clasament cu 12 puncte după 7 meciuri înregistrând 3 victorii, 3 egaluri și o înfrângere; are un golaveraj de 8 goluri marcate și 8 goluri primite. Principalul marcator al “submarinului galben” este Paco Alcacer care a marcat deja de 8 ori in noul sezon. Și în Europa League, Villareal merge bine, are 6 puncte după cele 2 meciuri și este aproape calificată având în vedere situația dib grupă.
  • Valladolid este pe ultima poziție în clasament cu 3 puncte din 7 meciuri, obținute prin 3 egaluri si 4 înfrângeri. Mai mult de atât are si cel mai slab atac din competiție, doar 5 goluri marcate și 11 goluri primite.
  • Pentru acest meci, Villareal este favorită să câștige atribuindui-se o cotă de 1.68 la victorie conform casei de pariuri Unibet.

Info pronostic:
  • Pronosticul oferit pentru acest se poate paria la Betano activând funcția “BET COMBO”.
  • Pariul propus este ” 1X & Valladolid sub 5.5 cornere” la o cotă de 1.50. Am ales acest pronostic deoarece îmi este greu sa cred ca Villareal va pierde acest meci. Valladolid nu stă bine nici la capitolul cornere, iar acest lucru il vedem în statisticile prezentate mai jos:
  • De exemplu, în cele 7 meciuri de campionat Valladolid avut următorele cifre la capitolul cornere: 2 cu Alaves; 1 cu Huesca; 4 cu Eibar; 7 cu Real Madrid; 4 cu Celta Vigo; 3 cu Betis; 5 cu Real Sociedad.
  • Vedem astfel că în 6 din 7 meciuri, Valladolid nu a avut mai mult de 5 cornere.
Meciul zilei la pariuri se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești un bonus de 500 RON la prima depunere.